• szexualitás
 • Szerelmed csillagjegye elárulja, mit szeret az ágyban?

Szerelmed csillagjegye elárulja, mit szeret az ágyban?

Szerelmed csillagjegye elárulja, mit szeret az ágyban?

Kicsit mosolyogva figyeled a párod, amikor a horoszkópját böngészi az aktuális női magazinban? Gondoltad volna, hogy azon kívül, hogy kinek mikor esik a fejére egy virágcserép, igen hasznos dolgok derülhetnek ki belőle. Például az is, hogy mely csillagjegy mit kedvel az ágyban. Na, kíváncsi vagy?

Kos (március 21. - április 19.)

Uralkodó csillagjegy, tűzjegy. Uralkodó bolygója a Mars. Nála minden fejben dől el, ha valamit el akar érni, azt el is éri. Okos, humoros, nagyon intuitív, szenvedélyes és szexuálisan túlfűtött. Általában környezetére nagyon igényes és sokszor tisztaságmániás is (rossz hír, hogy ezt tőled is elvárja). Kreatív (igen, az ágyban is). Szereti, ha ő van felül, ezzel is kifejezve uralkodását. Úgy fogod szolgálni őt, mint az istennődet, csak bírnod kell a tempóját.

Bika (április 20. - május 20.)

Kicsit földhözragadt jegy, fontos számára az anyagi biztonság. Szereti megélni az élet örömeit. Eleme a föld. Uralkodó bolygója a Vénusz. Fontosak számára a testi örömök, a szépség, a finom ételek, a biztonság és a béke. Ha jót akarsz magadnak, ne bőszítsd fel, mert elragadó személyisége ellenére vulkánként képes kitörni, ha kihozzák a béketűrésből. Igen makacs, nem hallgat a józan szavakra. Ha valamit nem akar, azt nem teszi meg. Alaptermészete nyugodt, békés, és türelmes (egy bizonyos pontig). Hűséges és megbízható, humoros és jó az ízlése. Igazi ínyenc (minden tekintetben). Gyakorlatias és realista. A szexben szereti, ha nem rutinszerűen történnek a dolgok, hanem bevettek valami egyedit. Próbálkozhattok például folyékony csokival vagy tejszínhabbal… mmm.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Levegő jegy. Uralkodó bolygója a Merkúr. Nyugtalan, kíváncsi, legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Az biztos, hogy hosszú ideig nem köti le semmi, minden csak egy bizonyos pontig kelti fel az érdeklődését. A felfogóképessége jobb az átlagnál, de ugyanilyen gyorsan és biztosan képes a felejtésre is. Nála a beszéd, a kommunikáció kulcsfontosságú (az ágyban is, egy kapcsolatban is). Nehéz eligazodni rajtuk, mert kettős énjük miatt egyszer egyik, máskor másik személyiségjegyük kerekedik felül. Igen gyors gondolkodású, minden érdekli, jól ír, jókat lehet vele beszélgetni. Jó a humora, tájékozott, olvasott. Azonban nem szereti, ha valamit ráerőltetnek, attól bosszús lesz, és csak azért sem teszi meg. Ne erőltesd a házasságot, hagyd, hogy ő tegye meg az első lépést. Kerüld a rutinszerű együttléteket. Szereti, ha extrém helyeken szeretkeztek, vagy egy unalmas délutánt a TV előtt ezzel dobtok fel. A póz mindegy, csak legyen vad és váratlan.

Rák (június 22. - július 22.)

Vízjegy, uralkodó égiteste a Hold. Nem túl kiegyensúlyozott csillagjegy, jó hangulatában gyengéd és engedékeny, ezért ilyenkor könnyen ki is használható. Szeret a környezetébe beleolvadni, kerüli a nyílt konfliktusokat. Nagyon fontos számára, hogy másoknak mi a véleménye róla, folyton aggódik. Általában együttérző, gondoskodó, de képes nagyon megbántani másokat pikírt megjegyzéseivel. A hangulata folyamatosan változik. Nagyon romantikus, már-már szentimentális, álmodozó. Fontos számára a család. Fantáziája nagyon színes, nagy mesélő. Mivel nagyon romantikus, a szexben is ezt az érzést keresi, és emeli ki. Szeret csókolózni, imádja az előjátékot (talán ez még fontosabb is számára, mint maga az aktus).  

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Tűzjegy, akárcsak a kos, de nagyon ellentétesek. Uralkodó égiteste a Nap. Sokan azt hiszik, hogy magabiztos és extrovertált, ám sokszor befelé forduló és bizonytalan. Függ másoktól – főleg érzelmi téren. Szereti fitogtatni vonzerejét, kiáll a gyengébbek mellett, szeret adni. Nyitott, lelkes, de sajnos naiv is. Olyan nyilvánvaló dolgokat nem hajlandó észrevenni, ha a párja másnál keresi a szerelmi örömöket. Udvarias, figyelmes, de a szexben kicsit magának való. Szereti, ha a hátán fekszik, te pedig kényeztetheted. Azonban abban biztos lehetsz, hogy fáradozásaidért királyi jutalomban részesülsz.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Földjegy, uralkodó bolygója a Merkúr. Intellektuális beállítottságú, néha túlságosan is józan. Távol tartja magától a nyilvánvaló érzelmeket, így a szerelmet is. Persze vágyakozik, és keresi is a nagy Ő-t. Sajátos humorérzéke van, előrelátó és szerény. Jó érzékkel veszi észre a hibákat a dolgokban, maximalista és precíz. Betartja a szavát, bármit rá lehet bízni. Ápolt, érdeklődő, igényes önmagára és a környezetére. Imád kommunikálni az ágyban. Számíthatsz arra, hogy pontosan elmondja majd, mire vágyik, mit szeretne, hogy tegyél. Elvárja, hogy pontosan betartsd a szabályait, mert ha nem, akkor vége(d).

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Levegő jegy, uralkodó bolygója a Vénusz. Hihetetlenül könnyed, elbűvölő, kedves és bájos. Pontosan tudja, hogyan csavarjon az ujja köré két mondattal. Kényes a külsejére: smink, ruhák, kiegészítők, cipők, ezekre költ a legtöbbet. Tájékozott, jók a művészeti adottságai, ám sokszor lusta. Tisztában van a hibáival, de sosem ismerné be azokat. Fontos számára, hogy tartozzon valakihez, egyedül nem képes élni. Sok mérleg függ a társától, ha valakibe szerelmes, akkor már az esküvő számára a következő lépés. vonzó, elbűvölő személyiség, szeret társaságba járni, minden embernek a kedvében jár, tudja, hogy ki mit szeretne hallani. A konfliktust kerüli. Romantikus, szereti megadni a módját a találkozásoknak. Kedvenc póza a misszionárius. Nőiesebbnek érzi magát így. Ez nagyon fontos számára, mivel folyton a külseje foglalkoztatja. Imád bókokat kapni, úgyhogy az ágyban sűrűn mondogass neki szépeket.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Vízjegy, uralkodó bolygója a Mars és a Plútó. Kiváló szövetséges, de mivel bizalmatlan, és kegyetlen is tud lenni, ellenségnek nagyon kemény. Ha valaki eljátssza a bizalmát, annak nincs több esélye. Mozgalmas jegy, nem lehet mellette unatkozni. Nehéz kiismerni, megosztó személyiség. Nagyon érzékeny, ellentmondásos, de annak, akit kiválasztott, mindenét odaadja. Nem valami türelmes, minden az övé és azonnal. Szereti kisajátítani, amit megszerzett, de elengedni már nem ennyire könnyű számára. Mindent bevet, hogy a szeretett személyt megtartsa. Nagy hatással van másokra, mély érzésű és titokzatos. Képes bármikor megújulni, mindennel megbirkózik és győzni akar. Karizmatikus, jók a megérzései. Szereti az extrém dolgokat az ágyban. Jöhet egy kis kikötözés, szerepjáték vagy bármi, ami feldobja az uncsi szexet.  

Nyilas (november 22. - december 21.)

Tűzjegy, uralkodó bolygója a Jupiter. Mindenért lelkesedik, az életet viccesen fogja fel, született optimista. Hamar el tudjaveszíteni az érdeklődését, és új kalandokba kezd. Kiváló beszélgetőpartner, könnyen feltalálja magát. Szeret a középpontban lenni, nem szereti az egyedüllétet. Nehezen alkalmazkodik. Képes eltúlozni saját képességeit, büszke a saját véleményére. Igyekszik mindig jó lenni, ezért azt hiszi, hogy ő és a tettei mindig jók. Nehezen viseli a kritikát. Féltékeny, de nem rosszindulatú. Az ágyban szeret magához láncolni, imádja, ha összeforrtok. Nem fontos számára, hogy alul van-e vagy felül, lényeg, hogy együtt lélegezzetek.

Bak (december 22. - január 19.)

Földjegy, uralkodó bolygója a Szaturnusz. Nem valami érzelmesek, inkább a teljesítményükkel, megbízhatóságukkal vívják ki mások elismerését. Semmi nem hullik az ölébe, mindenért megküzd, és erre büszke is. Nagyon erős az önfegyelme, nem feledkezik meg magáról. Maximalista, szeret irányítani, de alkalmazkodni már nem annyira. Céltudatos, határozott és magabiztos.  A szexben is ez jellemző rá. Szereti a „hátulról” pózokat, amikor látod a hátát, mert arra nagyon büszke.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Levegő jegy, uralkodó bolygója az Uránusz és a Szaturnusz. Szabadságra vágyik, hogy a saját törvényei szerint élhessen. Nem bírja az érzelmi manipulációt. Imádja önmagát, úgy érzi, pótolhatatlan. Nem szereti kimutatni az érzelmeit, e miatt sokszor érzéketlennek tartják. Valójában azonban fél az érzéseitõl. Idealista, igazságosságra törekszik. Jól látja mások hibáit, a sajátjait nem annyira. Nagyin intellektuális, okos, büszke ám nem túl rugalmas. Nem lehet unatkozni mellette. Még mindig hisz a mesékben. Abban, hogy a világ jobb lesz, nagyon toleráns. A szexben kedveli a furcsa pózokat, például ha a lábai a válladon nyugszanak.

Halak (február 19. - március 20.)

Vízjegy, uralkodó bolygója a Jupiter és a Neptunusz. Ha úgy érzed, nem erre a bolygóra született, igazad van. Fantáziája olyan színes, hogy nem igazán lehet követni. Sokszor kiismerhetetlen. Imád mások életével foglalkozni, de a sajátjában káosz uralkodik. Érzékeny, romantikus beállítottságú, aki a szeretetért még önmagát is képes feladni. A szeretett emberért képes önmagát teljesen háttérbe szorítani, e miatt könnyen kihasználhatóvá válik. Ha megsérted, nagyon a szívére veszi. Mindenért nagyon tud lelkesedni, azonban nem áll távol tõle a mártír szerep sem. Észre sem veszed, és máris a lekötelezettjévé válsz. Kifinomult a kommunikációja, költõi lelkületû, vonzódik a misztikus, megfoghatatlan dolgokhoz. Szeret állva szeretkezni, úgy is inkább hátulról. Hóbortos szerető, de érdekes szexpartner.


Tarjáni Rita

Fontos

 • Mellékhatás bejelentés

  Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

  Tel: +36 1 505 7032

  Vagy az alábbi felületen:

  https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

  illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 • Impresszum

  IMPRESSZUM

  Az AMérce weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

  Portál üzemeltetője
  Richter Gedeon Nyrt.
  Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
  Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
  Adószám: 10484878-2-44

  Portál szerkesztője és karbantartója
  HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
  Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
  Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
  Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
  Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

  Kapcsolat:
  Richter Gedeon Nyrt.

  Hatóság:
  OGYÉI

  A weboldal urológiai szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Erdélyi Balázs urológus szakorvos

Kapcsolat

FONTOS

 • Mellékhatás bejelentés

  Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

  Tel: +36 1 505 7032

  Vagy az alábbi felületen:

  https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

  illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 • Impresszum

  IMPRESSZUM

  Az AMérce weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

  Portál üzemeltetője
  Richter Gedeon Nyrt.
  Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
  Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
  Adószám: 10484878-2-44

  Portál szerkesztője és karbantartója
  HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
  Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
  Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
  Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
  Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

  Kapcsolat:
  Richter Gedeon Nyrt.

  Hatóság:
  OGYÉI

  A weboldal urológiai szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Erdélyi Balázs urológus szakorvos

KAPCSOLAT