Amikor valaki megérint

Amikor valaki megérint

Olyan jó érzés, amikor valaki megérint. Legalábbis vannak emberek, akik szeretik mások érintését. A simogatás már egy picit több mint egy érintés, többet is hordoz magában. De melyik simogatás mögött mi rejlik valójában?

A szerelem ellen nincs orvosság

Ismét egy olvasói levelet teszünk most közzé. Olyan történet Éváé, ami bármelyikünkkel megeshet, mégis furcsán nézünk, ha tudomásunkra jut, hogy a környezetünkben valaki házasság mellett esett szerelembe.

Elegem van az érzéseimből! Vagy nem?

Elegem van az érzéseimből!

Ó, hányszor szerettem volna csak úgy feküdni a padlón, és nem gondolni arra, ami egy perccel azelőtt történt. Nem érezni, csak nézni ki a fejemből. A sok érzelem már csak kavarog bennem folyamatosan, sokkal könnyebb lenne nélkülük.

5 olyan szokás, ami tönkreteszi a kapcsolatod

ami tönkreteszi a kapcsolatod

A munkád a legfontosabb számodra, esetleg nem lehet veled semmit megbeszélni, mert azonnal robbansz? Vannak olyan szokások, amelyek aláássák, és egy idő után a tönk szélére sodorják a legjobb kapcsolatot is. Nézd csak…

Az elvárások tönkretettek mindent

Az elvárások tönkretettek mindent

Ágnes története nem teljesen egyedülálló, hiszen nagyon sokan élnek frusztráló kapcsolatban manapság. Sokan nem mernek, vagy nem akarnak kilépni, félnek az egyedülléttől, és attól, hogy egy új kapcsolat vajon mit tartogat számukra. Ágnes bátran írta meg nekünk, hogyan tették tönkre a párkapcsolatát partnere túlzó elvárásai.

Egy viszony - Elena története

viszony

„Valami furcsa, megmagyarázhatatlan érzésre ébredtem. Olyan volt, mintha valami hiányozna, de nem tudod, mi az. Még mindig gyötrődtem, pedig már három éve történt, hogy a férjem elhagyott minket.” Elena történetét olvashatod.

Titkos kapcsolat

Titkos kapcsolat

Egy boldog kapcsolatba nem fér bele a hűtlenség, igaz? Sokan így gondoljuk, a valóság mégis nagyon más. Tavalyi adatok alapján majdnem annyian keresnek szeretőt, ahány házasság köttetett. De vajon mi vezethet odáig, hogy valaki – akár te – titkos kapcsolatot keressen?

3 pasi, akit messziről kerülj el

pasi, akit messziről kerülj el

Szerelmes vagy? És ez a szerelem viszonzott? Akkor nagyon szerencsés vagy. Sokan azonban nem jártak ilyen jól, és benne ragadtak egy-egy olyan kapcsolatban, amely darabjaira szedte a lelküket, szétcincálta az önbecsülésüket. És, ami a legrosszabb, észre sem vették mindaddig, amíg teljesen tönkre nem mentek.

Fontos

 • Mellékhatás bejelentés

  Mellékhatás bejelentés

  Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást, vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

  az alábbi felületen:

  Richter Gedeon Nyrt. mellékhatás bejelentés

  illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 • Impresszum

  IMPRESSZUM

  Az AMérce weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

  Portál üzemeltetője
  Richter Gedeon Nyrt.
  Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
  Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
  Adószám: 10484878-2-44

  Portál szerkesztője és karbantartója
  HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
  Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
  Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
  Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
  Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

  Kapcsolat:
  Richter Gedeon Nyrt.

  Hatóság:
  OGYÉI

Kapcsolat

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.